Mysoft Internationaal Co., Ltd

 

Hoog - kwaliteit, de Beste dienst, Redelijke prijs.

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenMicrosoft Server 2012

standaarddvd Kleinhandels de Dooscoa Vergunning met 64 bits van Microsoft Server 2012 Datacente

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China Mysoft International Co.,Ltd certificaten
China Mysoft International Co.,Ltd certificaten
U deed een grote baanlevering. Ik kreeg mijn verzendingen in 3days na betaling, die verbazend is.

—— Soedesh Baladien (van Holand)

Win10 en win8.1 kocht ik al het werk perfecte, goede communicatie met de verkoper, en verschepen was snel, dankt Turing International Limited.

—— Alexander (van Rusland)

COA-de stickers met het Pak van installatiegegevens via wolkenaandeel zijn de beste keus voor me om deze gemakkelijke zaken te bevorderen en kostenbesparing. dank Amanda

—— Karita van Edwin (van Nigeria)

Het uitstekende product, kwam zoals verwacht aan. Ik was een gebruiker van het Bureau van 2016 en moest nieuw wegens vensters 10 kopen.

—— James Joan (van de V.S.)

standaarddvd Kleinhandels de Dooscoa Vergunning met 64 bits van Microsoft Server 2012 Datacente

64 Bit Microsoft  Server 2012 Datacente Standard DVD Retail Box COA License
64 Bit Microsoft  Server 2012 Datacente Standard DVD Retail Box COA License 64 Bit Microsoft  Server 2012 Datacente Standard DVD Retail Box COA License 64 Bit Microsoft  Server 2012 Datacente Standard DVD Retail Box COA License

Grote Afbeelding :  standaarddvd Kleinhandels de Dooscoa Vergunning met 64 bits van Microsoft Server 2012 Datacente Beste prijs

Productdetails:
Plaats van herkomst: De V.S./Hongkong/Singapore/Ierland
Merknaam: Microsoft
Certificering: Microsoft Certified
Modelnummer: Server 2012 Standard
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 50st
Prijs: contact us
Verpakking Details: De fabriek verzegelde Kleinhandelsdoos/OEM
Levertijd: 1-3 dagen
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 1000 stuks per week
Gedetailleerde productomschrijving
Versie:: De vensters scheiden 2012 Kleinhandelspcak Media:: DVD met 64 bits
Activering:: Ja garantie:: Het LEVENStijd voor activeringspunt
Taal:: Engels (Facultatief) Toepassing:: Internationaal (Globaal Gebied)
Hoog licht:

De Norm van de venstersserver 2012

,

datacenter van de venstersserver 2012

Microsoft-van datacenter/Standard van de venstersserver 2012 Echte COA Vergunning met 64 bits van de dvd de Kleinhandelsdoos

 

Beschrijving:

 

De Windows Server 2012datacenter/Norm is een flexibele, krachtige, en gemakkelijk te gebruiken serveroplossing. Of uw bedrijf een kleine onderneming of een grote onderneming is, kan de Norm van Windows Server R2 2012 u helpen betrekken optimaliseert uw zaken.
De Windows Server 2012datacenter/Norm laat u toe om uw on-premisesoplossingen met de wolk zonder te mengen moet re-ingenieursinfrastructuur, systeembeheersing, of toepassingen. Het biedt klanten scalable, dynamische, en multitenant-bewuste wolkeninfrastructuur aan die gebruikers helpt over-gebouw verbinden. Dientengevolge, kan IT aan bedrijfsbehoeften met grotere behendigheid en efficiency antwoorden, en het mobiele aantal arbeidskrachten kan vrijwel overal toegang hebben tot gepersonaliseerde werkomgevingen van.

 

Dit is gloednieuw, fabriek verzegeld pakket van het 64 bits van de Microsoft Windows Server 2012r2 Hoofdzaak. Het is de volledige kleinhandelsversie--NIET Academisch, OEM, niet voor Wederverkoop, Proef, Promotie, of Verbetering. Dit is precies wat u belangrijke detailhandels en online verkopers zou inkopen.

Beschrijving: De ideale server voor kleine onderneming, Windows Server 2012r2 Hoofdzaak vereenvoudigt de integratie van facultatieve cloud- toepassingen en de diensten zoals Microsoft Office 365 en Windows Azure. De Windows Server 2012r2 Hoofdzaak kan helpen de tijd, de inspanning, en het geld minimaliseren u aan IT doorbrengt.
Servervirtualisatie
Als u een kleine onderneming in werking stelt, wilt u zich bij het runnen van het, niet concentreren bij het beheren van een IT infrastructuur. De Windows Server 2012r2 Hoofdzaak kan helpen de tijd, de inspanning, en het geld minimaliseren die u aan IT doorbrengt.
Integreer de wolkendiensten
Wanneer geïntegreerd met Office 365, kunt u uw gebruikersaccounts tot stand brengen zodra in Windows Server 2012 R2 de Hoofdzaak en een bijbehorende brievenbus automatisch tegelijkertijd worden gecreeerd. De gebruikerswachtwoorden zijn gesynchroniseerd tussen de Hoofdzaakserver en de Office 365-dienst zodat ondertekenen de gebruikers op dezelfde manier die hetzij tot lokale of cloud- middelen toegang hebben. De integratie met Windows Azure-Steun vult uw lokale serversteunen met de cloud- dienst aan die uw zaken-kritieke gegevens in een hoogst veilig, offsite datacentrum opslaat.

Bescherm uw gegevens
De serversteunen worden gevormd gebruikend een eenvoudige tovenaar. U kunt uit de facultatieve cloud- reservediensten, zoals Windows Azure-Steun, voor een gelijke grote mate van bescherming ook voordeel halen. De cliëntsteunen worden gevormd om dagelijks voor elke die PC te lopen aan het Hoofdzaakmilieu wordt aangesloten en u toe te staan om individuele dossiers en omslagen, of zelfs een volledige PC te herstellen, aangezien u wanneer het vervangen van een defecte harde aandrijving of bevordering van een ouder hardeschijfstation zou doen. De persoonsgegevens kunnen gemakkelijk met Bestandsgeschiedenis, een nieuwe eigenschap van Windows 8-cliënten worden beschermd, die centraal kan van uw Hoofdzaakserver worden gevormd en worden beheerd.
Verstrek veilige externe toegang
De Windows Server 2012r2 Hoofdzaak verstrekt verscheidene opties voor externe toegang, met inbegrip van Ver Web Access (RWA), een hoogst veilige manier voor gebruikers en beheerders om hun Webbrowsers aan toegangsdossiers en omslagen, clientcomputers, en servers te gebruiken. De mijn Server app voor Windows 8 en Windows 8 rechts is een moderne en aanraking-vriendschappelijke manier om tot uw dossiers en omslagen toegang te hebben, evenals lichte beheertaken uit te voeren van Desktops, laptops, en tabletapparaten.

 

Microsoft Windows Server 2012r2 Oem, Activerings Online Windows Server 2012 Standard

 

Gelanceerd aan vier Virtuele Machines op maximaal vier bewerkers

 

1 . De hoofdzaak ervaart - Nieuw: Windows Server-de Hoofdzaak ervaart (WSEE)
2. Het hoofdzaakgraphical user interface is een rol in Windows Server Standard 2012 R2
3. Het werkomslagen - synchroniseer en bescherm kritieke gegevens met „het Werkomslagen“, een nieuwe eigenschap die tendens de van BYOD (brengen-uw-eigen-apparaat) door gebruikers toe te laten om het werk tot dossiers van hun personal computers en apparaten toegang te hebben vergemakkelijkt. De organisaties behouden gecentraliseerde controle over dat gegeven en kunnen apparatenbeleid zoals encryptie en vergrendelingsschermwachtwoord specificeren.
4. Gegevensontdubbelingen; vindend en verwijderend verdubbeling binnen gegevens zonder zijn trouw of integriteit te compromitteren
5. Hyper-v Replica - het Betaalbare herstel na noodgeval, inbegrepen in Windows Server 2012, maakt een eerste replica van virtuele machines en herhaling dan om het even welke veranderingen.
6. Gemakkelijk bewegingswerkbelasting aan nieuwe servers zonder onderbreking
7. Flexibele, scalable opslag; Een rendabele manier om de opslag te krijgen uw zaken vereist
8. Gecentraliseerde steun en externe toegang
9. Het genetwerkte dossier en druk delen
10. Gecentraliseerde opslag en veiligheid van dossiers
11. Mobiele gebruikerstoegang tot bedrijfgegevens
12. De Windows Server 2012 Standard is voor minimaal gevirtualiseerde milieu's.
13. Elk gebruiker of apparaat die tot de server OS toegang hebben vereisen CAL (de Vergunning van de Cliënttoegang)
14. Één van de uitvoerigste oplossingsplatforms voor SMB
15. Ideale oplossing voor kleine ondernemingen met veelvoudige types van cliënten (laptops/apparaten/Desktops/tabletten) en ver eind - gebruikers. De gebruikers die veilige toegang tot gedeelde informatie vereisen, gecentraliseerd dossier delend, de drukdiensten, en vereisen overal externe toegang aan bedrijfgegevens van over om het even welk apparaat.

 

 

Microsoft-datacenter van de venstersserver 2012/standaard Echte COA de Vergunningsactivering met 64 bits van de dvd Kleinhandelsdoos

 

Contactgegevens
Mysoft International Co.,Ltd

Contactpersoon: sales

Tel.: +8618620376699

Direct Stuur uw aanvraag naar ons