Mysoft Internationaal Co., Ltd

 

Hoog - kwaliteit, de Beste dienst, Redelijke prijs.

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenDe Kleinhandelsdoos van de venstersserver 2012

Originele Authentieke Windows Server 2012 Kleinhandelsdoos, Winstserver 2012 R2-Hoofdzaak

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China Mysoft International Co.,Ltd certificaten
China Mysoft International Co.,Ltd certificaten
U deed een grote baanlevering. Ik kreeg mijn verzendingen in 3days na betaling, die verbazend is.

—— Soedesh Baladien (van Holand)

Win10 en win8.1 kocht ik al het werk perfecte, goede communicatie met de verkoper, en verschepen was snel, dankt Turing International Limited.

—— Alexander (van Rusland)

COA-de stickers met het Pak van installatiegegevens via wolkenaandeel zijn de beste keus voor me om deze gemakkelijke zaken te bevorderen en kostenbesparing. dank Amanda

—— Karita van Edwin (van Nigeria)

Het uitstekende product, kwam zoals verwacht aan. Ik was een gebruiker van het Bureau van 2016 en moest nieuw wegens vensters 10 kopen.

—— James Joan (van de V.S.)

Originele Authentieke Windows Server 2012 Kleinhandelsdoos, Winstserver 2012 R2-Hoofdzaak

Original Authentic Windows Server 2012 Retail Box , Win Server 2012 R2 Essentials
Original Authentic Windows Server 2012 Retail Box , Win Server 2012 R2 Essentials Original Authentic Windows Server 2012 Retail Box , Win Server 2012 R2 Essentials Original Authentic Windows Server 2012 Retail Box , Win Server 2012 R2 Essentials

Grote Afbeelding :  Originele Authentieke Windows Server 2012 Kleinhandelsdoos, Winstserver 2012 R2-Hoofdzaak Beste prijs

Productdetails:
Plaats van herkomst: De V.S./Hongkong/Singapore/Ierland
Merknaam: Microsoft
Certificering: Microsoft Certified
Modelnummer: Server 2012 Standard
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 50st
Prijs: contact us
Verpakking Details: De fabriek verzegelde Kleinhandelsdoos/OEM
Levertijd: 1-3 dagen
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 1000 stuks per week
Gedetailleerde productomschrijving
Versie:: Kleinhandelspcak Media:: met 32 bits
Activering:: Ja garantie:: Het LEVENStijd voor activeringspunt
Taal:: Engels (Facultatief) Toepassing:: Internationaal (Globaal Gebied)
Hoog licht:

datacenter van de venstersserver 2012

,

microsoft server 2012 norm

Originele Authentieke de winstserver 2012 van de Windows Server 2012 Kleinhandelsdoos r2-hoofdzaak

  • 100% echte Authentiek
  • 20 gebruiker CAL
  • De kleinhandelsversie*no media dozen zijn inbegrepen
  • Niet Academisch, verbetering, OEM of Proefversie
  • Zie hierboven de lijst van alles u krijgt.

Scalability:

 

De Windows Server 2012 steunt de volgende maximumhardwarespecificaties. De Windows Server 2012 verbetert over zijn voorgangerwindows server 2008 R2:

 

Specificatie

Windows Server 2012

Windows Server 2008 R2

Fysieke bewerkers 64 64
Logische bewerkers
wanneer hyper-V onbruikbaar wordt gemaakt
640 256
Logische bewerkers
wanneer hyper-V wordt toegelaten
320 64
Geheugen 4 TB 2 TB
Failoverclusterknopen (in om het even welke enige cluster) 64 16

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Online van de Versiesstandard 5 van de Activeringsr2 Windows Server 2012 de gebruikers Kleinhandelsdoos met 64 bits met 32 bits

 

 

Dit is gloednieuw, fabriek verzegeld pakket van het 64 bits van de Microsoft Windows Server 2012r2 Hoofdzaak. Het is de volledige kleinhandelsversie--NIET Academisch, OEM, niet voor Wederverkoop, Proef, Promotie, of Verbetering. Dit is precies wat u belangrijke detailhandels en online verkopers zou inkopen. Microsoft SKU is G3S-00587.

Beschrijving: De ideale server voor kleine onderneming, Windows Server 2012r2 Hoofdzaak vereenvoudigt de integratie van facultatieve cloud- toepassingen en de diensten zoals Microsoft Office 365 en Windows Azure. De Windows Server 2012r2 Hoofdzaak kan helpen de tijd, de inspanning, en het geld minimaliseren u aan IT doorbrengt.

Integreer de wolkendiensten
Wanneer geïntegreerd met Office 365, kunt u uw gebruikersaccounts tot stand brengen zodra in Windows Server 2012 R2 de Hoofdzaak en een bijbehorende brievenbus automatisch tegelijkertijd worden gecreeerd. De gebruikerswachtwoorden zijn gesynchroniseerd tussen de Hoofdzaakserver en de Office 365-dienst zodat ondertekenen de gebruikers op dezelfde manier die hetzij tot lokale of cloud- middelen toegang hebben. De integratie met Windows Azure-Steun vult uw lokale serversteunen met de cloud- dienst aan die uw zaken-kritieke gegevens in een hoogst veilig, offsite datacentrum opslaat.

Bescherm uw gegevens
De serversteunen worden gevormd gebruikend een eenvoudige tovenaar. U kunt uit de facultatieve cloud- reservediensten, zoals Windows Azure-Steun, voor een gelijke grote mate van bescherming ook voordeel halen. De cliëntsteunen worden gevormd om dagelijks voor elke die PC te lopen aan het Hoofdzaakmilieu wordt aangesloten en u toe te staan om individuele dossiers en omslagen, of zelfs een volledige PC te herstellen, aangezien u wanneer het vervangen van een defecte harde aandrijving of bevordering van een ouder hardeschijfstation zou doen. De persoonsgegevens kunnen gemakkelijk met Bestandsgeschiedenis, een nieuwe eigenschap van Windows 8-cliënten worden beschermd, die centraal kan van uw Hoofdzaakserver worden gevormd en worden beheerd.

Servervirtualisatie
Als u een kleine onderneming in werking stelt, wilt u zich bij het runnen van het, niet concentreren bij het beheren van een IT infrastructuur. De Windows Server 2012r2 Hoofdzaak kan helpen de tijd, de inspanning, en het geld minimaliseren die u aan IT doorbrengt.

Verstrek veilige externe toegang
De Windows Server 2012r2 Hoofdzaak verstrekt verscheidene opties voor externe toegang, met inbegrip van Ver Web Access (RWA), een hoogst veilige manier voor gebruikers en beheerders om hun Webbrowsers aan toegangsdossiers en omslagen, clientcomputers, en servers te gebruiken. De mijn Server app voor Windows 8 en Windows 8 rechts is een moderne en aanraking-vriendschappelijke manier om tot uw dossiers en omslagen toegang te hebben, evenals lichte beheertaken uit te voeren van Desktops, laptops, en tabletapparaten.

Contactgegevens
Mysoft International Co.,Ltd

Contactpersoon: sales

Tel.: +8618620376699

Direct Stuur uw aanvraag naar ons