Mysoft Internationaal Co., Ltd

 

Hoog - kwaliteit, de Beste dienst, Redelijke prijs.

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenDe Kleinhandelsdoos van de venstersserver 2012

OEM van Lizenzkeyibm Windows Server 2012 Standard DVD met 64 bits voor Serversysteem

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China Mysoft International Co.,Ltd certificaten
China Mysoft International Co.,Ltd certificaten
U deed een grote baanlevering. Ik kreeg mijn verzendingen in 3days na betaling, die verbazend is.

—— Soedesh Baladien (van Holand)

Win10 en win8.1 kocht ik al het werk perfecte, goede communicatie met de verkoper, en verschepen was snel, dankt Turing International Limited.

—— Alexander (van Rusland)

COA-de stickers met het Pak van installatiegegevens via wolkenaandeel zijn de beste keus voor me om deze gemakkelijke zaken te bevorderen en kostenbesparing. dank Amanda

—— Karita van Edwin (van Nigeria)

Het uitstekende product, kwam zoals verwacht aan. Ik was een gebruiker van het Bureau van 2016 en moest nieuw wegens vensters 10 kopen.

—— James Joan (van de V.S.)

OEM van Lizenzkeyibm Windows Server 2012 Standard DVD met 64 bits voor Serversysteem

Lizenzkey IBM OEM Windows Server 2012 Standard 64 Bit DVD For Server System
Lizenzkey IBM OEM Windows Server 2012 Standard 64 Bit DVD For Server System Lizenzkey IBM OEM Windows Server 2012 Standard 64 Bit DVD For Server System Lizenzkey IBM OEM Windows Server 2012 Standard 64 Bit DVD For Server System

Grote Afbeelding :  OEM van Lizenzkeyibm Windows Server 2012 Standard DVD met 64 bits voor Serversysteem Beste prijs

Productdetails:
Plaats van herkomst: De V.S./Hongkong/Singapore/Ierland
Merknaam: Microsoft
Certificering: Microsoft COA
Modelnummer: Server 2012 Standard
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 50st
Prijs: contact us
Verpakking Details: De fabriek verzegelde Kleinhandelsdoos/OEM
Levertijd: 1-3 dagen
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 1000 stuks per week
Gedetailleerde productomschrijving
Verenigbaarheid:: Scheid systeem Sever12:: Datacentersoftware
Zeer belangrijk /COA:: 100% online activering Pakket:: coa+dvd
Systerm:: DVD-Installatie CALS:: 5
Hoog licht:

microsoft server 2012 norm

,

microsoft server 2012 r2 datacenter

Kleinhandelsdoos met 64 bits 1PK DVD 2CPU van de Standard&Datacenterr2 de Engelse Windows Server 2012/2VM-OEM pak


„Origineel Materiaalfabrikant“. OEM de software wordt verkocht rechtstreeks aan de computers fabrikant, of voor de kleinere systeemintegrators en knutselaars van de systeembouwer voor „kloon“ of geen-naamcomputers verdeeld (om te beëindigen - gebruiker als u).

OEM de versies komen met slechts een elektronisch hulphandboek, dat aan de software of een klein krijgen-begonnen handboek ingebouwd is.

De software zelf bevat dezelfde programma's die de Kleinhandelsvakje versie, behalve de Kleinhandelsvakje versie normaal met een klein gedrukt handboek & met buitensporig kleinhandelsvakje komt. Naast, OEM de Software niet de inbegrepen steun van technologie van Microsoft vrije aangezien het voor gebruiker met diepgaande kennis aandachtig is om besturingssysteem te installeren.

OEM Microsoft de software omvat een COA, die een een Certificaat van echtheidetiket of sticker van de fabrikant, plus zeer belangrijke code voor u is om binnen tijdens installatie te sluiten, en voor uw te activeren systeem/met Microsoft registed om Windows Update zoals Internet Explorer 7, Windows Defender, Media Player 11 te ontvangen, etc.

 

Besturingssysteem:

Het x64-beetje van het Microsoft Windows Server 2012r2 standard

· Taal: Engels

· Vergunningstype: Vergunning

· Distributiemedia/Methode: Dvd-ROM

· Vergunning Qty: 2 extra bewerkers

· Vergunning die de prijs vaststelt van: OEI

· Verlenen van vergunningen Details: 64 bits

 

De Uitgavenproductomschrijving van het Windows Server 2012r2 standard

Deze software is een DSP-versie, kunt u geen de Partnerversie van de Leveringsdienst van Vensters kopen behalve met een nieuwe server.

Windows Server-de bevoegdheden veel van grootste datacentres van de werelden, laat kleine ondernemingen rond de wereld toe, en levert waarde binnen aan organisaties van elke mogelijke omvang - tussen. Voortbouwend op deze erfenis, definieert de Windows Server 2012 de categorie opnieuw, leverend honderden nieuwe eigenschappen en verhogingen overspannend virtualisatie, voorzien van een netwerk, opslag, gebruikerservaring, wolk gegevens verwerkend, automatisering, en meer.


Simpel gezegd, helpt de Windows Server 2012 u uw IT verrichtingen omzetten om kosten te drukken en een geheel nieuw niveau van bedrijfswaarde te leveren.


Zowel Norm als Datacentre-verstrekken de uitgaven dezelfde reeks eigenschappen; het enige ding dat de uitgaven onderscheidt is het aantal Virtuele Machines (VMs).


Een standaarduitgavenvergunning zal u om aan twee VMs op maximaal twee die bewerkers (behoudens de VM gebruiksrechten in het de Rechtendocument van het Productgebruik worden geschetst) het recht geven te lanceren. Een Datacentre-uitgavenvergunning zal u het recht geven om een onbeperkt aantal VMs op maximaal twee bewerkers in werking te stellen. Alle eigenschappen die in de Datacentre-uitgave beschikbaar zijn zijn ook beschikbaar in de Standaarduitgave, met inbegrip van hoge beschikbaarheidseigenschappen als zich failover het groeperen. Het enige verschil tussen de twee uitgaven zal virtualisatierechten zijn.

OEM Softwarebericht:
· Om OEM de software van de Systeembouwer te kopen, moet u een Systeembouwer zijn en de Vergunning van de Systeembouwer ermee instemmen. „De systeembouwer“ bedoelt een origineel materiaalfabrikant, een assembleur, een Refurbisher, of een software preinstaller die het Klantensysteem aan een derde verkoopt. OEM de software kan SLECHTS met een volledig geassembleerd computersysteem worden verdeeld.


· Voor een van de Desktopbesturingssysteem of toepassing software, moet de software ook zijn preinstalled op de harde aandrijving van het volledig geassembleerde computersysteem, gebruikend het Pakket voor OEM-voorinstallatie (OPK).


· De systeembouwer die de software installeert is verantwoordelijk voor de verlening van eindgebruikersteun.

„Origineel Materiaalfabrikant“. OEM de software wordt verkocht rechtstreeks aan de computers fabrikant, of voor de kleinere systeemintegrators en knutselaars van de systeembouwer voor „kloon“ of geen-naamcomputers verdeeld (om te beëindigen - gebruiker als u). OEM de versies komen met slechts een elektronisch hulphandboek, dat aan de software of een klein krijgen-begonnen handboek ingebouwd is. De software zelf bevat dezelfde programma's die de Kleinhandelsvakje versie, behalve de Kleinhandelsvakje versie normaal met een klein gedrukt handboek & met buitensporig kleinhandelsvakje komt. Naast, OEM de Software niet de inbegrepen steun van technologie van Microsoft vrije aangezien het voor gebruiker met diepgaande kennis aandachtig is om besturingssysteem te installeren. OEM Microsoft de software omvat een COA, die een een Certificaat van echtheidetiket of sticker van de fabrikant, plus zeer belangrijke code voor u is om binnen tijdens installatie te sluiten, en voor uw te activeren systeem/met Microsoft registed om Windows Update zoals Internet Explorer 7, Windows Defender, Media Player 11 te ontvangen, etc.

 


Wist u dat uw Windows Server 2003 met inbegrip van Windows Small Business Server 2003 eind van steun heeft bereikt?
Wij kunnen u helpen een verbeteringsplan op zijn plaats zetten om kosten te drukken en veiligheid te verhogen. Houd in mening dat het eind van steun betekent dat u niet meer updates of flarden zult ontvangen om veiligheidskwesties na 14 Juli, 2015 te bestrijden. Zonder updates, zijn uw systemen kwetsbaar aan veiligheid en nalevingskwesties. Als uw organisatie Visum en Mastercard-transacties verwerkt, bijvoorbeeld, kon u problemen met de Data Security Standard van de Betaalkaartindustrie hebben (PCI DSS).

 

Eigenschappen

Servervirtualisatie
Opslag
Voorzien van een netwerk
Serverbeheer en automatisering
Web en toepassingsplatform
Toegang en informatiebescherming
Virtueel bureaubladinfrastructuur

 

Productdetails

De vergunning van de het R2 Standardsoftware van de lenovo®4xi0e51596 Windows Server 2012 is geschikt voor bureauproductiviteit het werk, het zoeken en het doorbladeren. Het steunt twee Cpu en twee virtuele machines. De werken van de softwarevergunning met Windows-besturingssysteem. Het vereist een systeem dat minimum harde de aandrijvingsruimte van 32GB, 1,4 van de minimumbewerkerghz snelheid, 512MB RAM, dvd-ROM en Internet-verbinding heeft.

Softwarevergunning, die voor bureauproductiviteit het werk, het zoeken en het doorbladeren wordt gebruikt
Vergunningen: 2 cpu, virtuele machine 2
Besturingssysteem: Vensters
Systeemvereisten: Harde aandrijvingsmin ruimte: 32GB, Min bewerkersnelheid: 1,4 GHz, Min RAM-grootte: 512MB, Peripheral interfaceapparaten: Dvd-ROM
Vergunning die de prijs vaststelt van: OEM
Gesteunde taal: Meertalig
Verlenen van vergunningen programma: Reseller optieuitrusting (ROK)
Gesteund platform: PC

 

vensters bureau Server
Win10 pro Kleinhandels Win10 prooem Pro Kleinhandels van Office 2013 Het Huis en de zaken van Office 2013 voor winstkleinhandel Server2008 norm (R2) Server2008 Onderneming (R2)
Winst 8,1 pro Kleinhandels Winst 8,1 prooem Standaard Kleinhandels van Office 2013 Office 2013 Pro plus Kleinhandel Server2012 norm (R2) Server2008 Onderneming (R2)
Winst 7 pro Kleinhandels Winst 7 prooem Pro Kleinhandels van Office 2016 Het Huis en de zaken van Office 2016/student voor winst/MAC-Kleinhandel Server2012 Datacentrum (R2) Server2016
Engels/Frans/Duits/Russisch/Turks/Spaans/Italiaans/Portugees/Pools/Japans/Koreaans… Standaard Kleinhandels van Office 2016 Office 2016 Pro plus Kleinhandel

1, Activeringsgarantie: Het levenstijd. langs online steuncontrole

2, Al productensteun Aangepaste taal.

3.More de informatie contacteert ons

 

 

 

Specificatie

Windows Server 2012

Windows Server 2008 R2

Fysieke bewerkers 64 64
Logische bewerkers
wanneer hyper-V onbruikbaar wordt gemaakt
640 256
Logische bewerkers
wanneer hyper-V wordt toegelaten
320 64
Geheugen 4 TB 2 TB
Failoverclusterknopen (in om het even welke enige cluster) 64 16

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contactgegevens
Mysoft International Co.,Ltd

Contactpersoon: sales

Tel.: +8618620376699

Direct Stuur uw aanvraag naar ons